De mooiste beelden van de Lowlands Throwdown 2014

Lowlands Throwdown 2014

De Lowlands Throwdown (Benelux kampioenschap CrossFit) is inmiddels bijna 3 weken terug gehouden. Zoals je in mijn verslag hebt kunnen lezen (lees ‘m hier) was het een top evenement. Het is nu weer wachten op volgend jaar of een andere throwdown (zoal die van Rotterdam) maar gelukkig hebben we ook de beelden nog. In deze post de mooiste foto’s en een video van de LLTD 2014.

Er waren dit jaar meer fotografen actief dan ooit op de LLTD. De foto’s waren zelfs op het AD te vinden. Toch worden de mooiste beelden al jaren gemaakt door de huisfotograaf Jarno Bonhof (tevens eigenaar van CrossFit Amsterdam). FIT-MAN heeft de mooiste van zijn beelden voor je geselecteerd.

Niels Verschuren ring dip
Niels Verschuren ring dip
Fons Werbata toes to bar
Fons Werbata toes to bar
Dempsey Tamara pullup
Dempsey Tamara pullup
Carmen Bosmans op haar charmants
Carmen Bosmans op haar charmants
Kristel Colak wallball
Kristel Colak wallball
Busha Ruf
Busha Ruf
Philipp Warkowski toes to bar
Philipp Warkowski toes to bar
Denis Clotten wallballs
Denis Clotten wallballs
De Pit-crew
De Pit-crew
Lowlands Throwdown 2014
Michel Vanmeerbeek clean&jerk
Michel Vanmeerbeek clean&jerk
Marion Valkenburg wallballs
Marion Valkenburg wallballs
Ripped?
Ripped?
FIT-MAN prepresenting
FIT-MAN prepresenting

Kijk voor alle foto’s van Jarno op Flickr.

Het is nog even wachten op de officiële video van de organisatie van de LLTD en mijn eigen video verslag maar Tessa van Ockenburg van CrossFit Amersfoort heeft al een heel mooie video samengesteld. Veel kijkplezier!